• Üdvözöljük a Made4You oldalon - Önnek készült!

Kapcsolat


Ha a felhasználót/látogatót az oldalon megjelent tartalomhoz kapcsolódóan jogsérelem éri, vagy azt észleli, hogy egy munka vagy annak bármely eleme az ÁSZF 6. pontjába ütközik, lehetősége van azt jelezni az Üzemeltető felé. Panaszát az ÁSZF 9. pontjának megfelelően a panaszkezeles@m4y.hu e-mail címen, vagy levél útján az OnlineBau Group Kft., 7636 Pécs, Kis utca 10/A. címre megküldve is közölheti.

 

Ha nehézségekbe ütközik az oldal használata során, illetve észrevétele van, az oldallal kapcsolatban kérjük, használja az ugyfelszolgalat@m4y.hu elérhetőségünket.


Az Üzemeltető jogosult javítani, illetőleg kiegészíteni a Szakember adatlapon és/vagy Munkaigénylő űrlapon szereplő kérdések válaszait, amennyiben azok rosszul, nem vagy csak részben kerültek kitöltésre. A javítások célja az Üzemeltető részéről a Felhasználói élmény maximalizálása. A módosítások ellen jogos és alapos indokkal a Felhasználó észrevételt tehet a javitas@m4y.hu e-mail címre küldött, a hirdetés linkjét (url-jét) is tartalmazó levéllel, illetve a Felhasználó saját hatáskörben eljárva jogosult az Üzemeltető által módosított Szakember adatlapot és/vagy Munkaigénylő űrlapot törölni.

 

Amennyiben m4y.hu oldalon reklám, média tartalmat kíván elhelyezni, írjon nekünk a mediaajanlat@m4y.hu e-mail címre. Válaszlevelünkben tájékoztatjuk a megjelenési lehetőségeiről. Igény esetén egyedi és komplex megoldási javaslatokat, hirdetéskoncepciókat dolgozunk ki Önnek. Forduljon hozzánk bizalommal!

 

Üdvözlettel, a m4y.hu csapata!


Loading