• Üdvözöljük a Made4You oldalon - Önnek készült!

Magunkról


Az oldal azzal a céllal jött létre, hogy a szakmunka iránti igényeket és a szakembereket, akik ezeket kielégítik, összekapcsolja az informatika és az internet segítségével. Szolgáltatásainak használatával lehetőség nyílik arra, hogy az igényként megfogalmazott munkát a hivatalos szakemberek elvégezzék.

Oldalunkra szakemberként kizárólag a gazdálkodó szervezetek (pl. egyéni és társas vállalkozások) regisztrálhatnak, hiszen amellett, hogy magyar gazdaság erejét és stabilitásának jelentős hányadát ezen iparosok adják, ők azok, akik a tanult szakmájukban minőségi szakmunkára képesek.

Ugyanakkor Magyarország gazdaságának gerincét alkotó KKV-szektor szereplőinek léte elképzelhetetlen szolgáltatásaik, munkájuk megrendelői nélkül.

A m4y.hu oldal a megrendelő és a szakember között közvetít úgy, hogy szakember adatbázist működtet, ebben kategóriákba helyezi el a regisztrációval rendelkező szakemberek adatlapjait, melyek egy részletes kereső segítségével megtalálhatóak. Ezen kívül lehetőséget biztosít a regisztrált felhasználók részére, hogy munkaigényt helyezzenek el az oldalon, melyet egy erre a célra fejlesztett program a regisztrációval és előfizetéssel rendelkező szakemberek felé ajánlatadás és végső soron a munka elvégzése céljából továbbít.

Itt azonban az említett program tudása nem ér véget! Szolgáltatásunk részeként a munkaigényt megfogalmazó és oldalunkon feladó felhasználók számára részletes, úgynevezett „Munkaigénylő űrlapok” kerültek kidolgozásra. Ezek kitöltésével és az oldalon való elhelyezésével a program lehetőséget nyújt a különböző paraméterek általi keresésükre, a bennük megfogalmazottak megtekintésére és az oldal szolgáltatását igénybe vevő regisztrált szakembereknek az abban található kapcsolati adatok megismerését követően a munka elvégzésére történő jelentkezésre. Ezzel a szolgáltatással az oldalon munkaigényt rögzített felhasználók széles körben juthatnak szakemberektől árajánlatokhoz, melyek legyűjtésével és értékelésével könnyen és gyorsan tudják kiválasztani a munkára legalkalmasabb jelöltet.          

Oldalunk szolgáltatását igénybe vevő szakemberek részére nem csak munkák megtalálásában nyújtunk segítséget, hanem azok szervezésére is lehetőséget biztosítunk. Ezen túlmenően lehetőséget biztosítunk a regisztrált vállalkozás szélesebb körben való megismerésére is.

Amennyiben használja oldalunkat, nemcsak munkát vagy a szakemberét van reális esélye megtalálni, hanem a világ legdrágább dolgán, a szabadidején tud spórolni!

Köszönjük, hogy igénybe veszi szolgáltatásunkat!

a m4y.hu csapata


Loading