• Üdvözöljük a Made4You oldalon - Önnek készült!

Hogyan tud munkaigényt feladni a m4y.hu-n?


A m4y.hu oldal azzal a céllal jött létre, hogy megoldást nyújtson azon magánszemélyek vagy gazdálkodó szervezetek részére, akik meghatározott feladatot (munkát) szeretnének elvégeztetni szakemberrel.

Álláspontunk szerint manapság a legnagyobb probléma a munkafeladatra legalkalmasabb és éppen ráérő szakember megtalálása és kiválasztása.

A munkára alkalmas szakemberek keresése jórészt szűk körben, személyes ismeretségeken, ajánlásokon és egyéb online szakmai adatbázisok használatával történik. Ez a keresgélés nagy terhet ró azokra, akiknek valamilyen munka elvégeztetésére van szükségük, legyenek azok magánszemélyek vagy cégek.

Ezen mi változtatni fogunk! A m4y.hu oldal használatával új lehetőségek nyílnak meg Ön előtt, az online világ felhasználásával!

A m4y.hu lehetőséget nyújt szolgáltatásaival, hogy egymásra találjon a szakember és a munka megrendelője, tehát Ön. Fantasztikus kategória rendszerünkkel pontosan azt találja meg, amire szüksége van, nincs mellébeszélés!

Regisztráljon nálunk ITT, majd helyezze el oldalunkon ingyenesen az Önnek szükséges feladatról a munkaigényét egy előre elkészített űrlap kitöltésével az alábbi módon!

 

Munkaigénylő űrlap feladása.

A m4y.hu oldal jobb felső sarkában látható „Belépés” gombra kattintva, a regisztrációnál rögzített e-mail cím és jelszó megadásával lépjen be az oldalunkra.

Főoldalon válassza a „Munkafeladás” menüpontot. Itt nézze meg főkategóriáinkat és válassza ki a bennük található kategóriák közül az elvégeztetni kívánt feladatra legalkalmasabbat.

Ezt követően a megjelenő, előre elkészített Munkaigénylő űrlapot töltse ki maradéktalanul. Ha kész, nyomja meg a „Munka feladása” gombot.

Egy rövid ellenőrzést követően a munka iránti igény, egy már lezárt adatlap formájában bekerül a rendszerünkbe. Az így feladásra került Munkaigénylő adatlapok a rendszerünkön belül országosan láthatóvá és kereshetővé válnak, valamint megküldésre kerülnek az oldalon regisztrált szakembereinknek, akik a profiljuk alapján alkalmasak a munka igényének elvégzésre és ezt a szolgáltatásunkat igénybe veszik.

Ezt követően a szakemberek jelentkezni fognak az Ön általad kiírt munka igényére a feladásra került Munkaigénylő adatlapban szereplő elérhetőségen.

 

Munkaigénylő űrlap kitöltése.

Itt adnánk néhány tippet és jó tanácsot, amivel jobban fel tudja kelteni egy szakember figyelmét. Ne feledje, egy jól elkészített Munkaigénylő űrlap már fél siker!

Űrlap címe: Nagyon fontos a jó címválasztás, melyben törekedjen arra, hogy röviden és tömören fogalmazzon. Legyen benne a lényeg - milyen feladatot szeretne elvégeztetni a szakemberrel. (A cím esetén az oldal egy maximum 140 karakter hosszú szöveg elhelyezését teszi lehetővé.)

Részletes adatok: Előre elkészített mezők találhatóak kérdésekkel, melyekre válasz is itt található. Kiválasztásuk az ehhez szükséges rádiógombok vagy jelölőnégyzetek bejelölésével történik. A kérdések és az arra adható válaszok űrlaponként változnak, annak érdekében, hogy a konkrét feladathoz kapcsolódó alapvető információkkal segítsük a szakembereket.

A felsorolásra került - kötelezően és nem kötelezően kitöltendő - kérdéseket válaszolja meg minél nagyobb számban, hogy a szakemberek pontosabban lássák az aktuálisan elvégeztetni kívánt munka jellemzőit. (A kötelezően megadandó adatokra, az adott jellemző neve mellett található csillagocska figyelmeztet.)

Szöveges információ: Ez az a hely ahol meg tudja osztani a szakemberrel az elképzeléseit, vagy igényeit a munka igényével kapcsolatosan. Tegye is meg! Írjon le minden Ön által fontosnak vélt adatot, információt a feladatról, amit el szeretne végeztetni.

(Tilos a leírásban szerepeltetni bármilyen elérhetőséget, személyes adatot! Ezek törlésre kerülnek!)

Egy összetettebb feladat végrehajtásánál több munkafolyamatra és ezzel összefüggésben több szakember tevékenységére lehet szükség. Ezeket a szakembereket megtalálni, kiválasztani nem kis feladat a munka iránt igénnyel élőnek. Erre is van megoldásunk!

Forradalmi újítást – Összetett munka - készítettünk el, mely megoldást jelent ezekben az esetekben.

Ha bonyolultabb, nagyobb vagy több szakember igénylő feladat elvégzése van igénye a szöveges információk kitöltését követően válassza a „Még egy munka hozzáadása” gombot! Ezt követően megnyílik egy legördíthető menü, melyből választható ki a további munkafolyamat.

Kiválasztását követően kattintson az „Űrlap betöltése” gombra és az új űrlapot töltse ki a munkának megfelelően. Annyi űrlapot van lehetősége ilyen módon összefűzni, ahányra csak szüksége van.

Az így elkészített űrlapok a megismerésükre jogosult szakemberek részére olyan jelzéssel kerülnek megküldésre, miből tudható, hogy egy összetett munkáról van szó. Ezzel lerövidítjük a több szakembert igénylő munkákra való jelentkezést.

Munka helyszíne: Itt helység szinten - nagyobb városok esetén kerület és városész – kell kiválasztani egy listából az elvégeztetni kívánt munka földrajzi helyét. (Pontos cím megadására nincs lehetőség, a pontos cím az űrlap feladása során minden esetben tilos!)

Neve: A regisztrációnál megadott „Megjelenített neve” kérdésünkre írt név kerül ide. Az oldalon megjelenítésre kerülő Munka megrendelő űrlapon ez fog szerepelni. (Megváltoztatására a „Profilom” menüpontban van lehetőség.)

E-mail cím és telefonszám: Itt eldöntheti, hogy a regisztrációnál használt e-mail címe és telefonszáma automatikusan vagy egy Ön általi előzetes döntést követően legyenek megadva az azt lekérő szakember részére.

Amennyiben automatikus a megadás, a kapcsolati adatok az azokat lekérő szakember részére azonnal megküldésre kerülnek. Ha kapcsolati adatainak automatikus megadását letiltotta, egy értesítést és a kapcsolati adatait lekérni szándékozó szakember adatlapját küldjük el Önnek. Ezt követen dönthet arról, hogy a kért adatokat megadja vagy elutasítja.

(Az e-mail cím megváltoztatására nincs lehetőség, a telefonszám megváltoztatására a „Profilom” menüpontban van lehetőség.)

Zárt ajánlatkérés: Fizetős szolgáltatásunk igénybevétele esetén Önnek ki kell választania azokat a szakembereket, akiktől be szeretné kérni az ajánlatokat.

A munkaigénylő adatlap maradéktalan kitöltését követően a „Munka feladása” gomb megnyomás után, az adatlap felső részén található „Keresés a szakemberek között” gombot nyomja meg. Ekkor a program átnavigálja a m4y.hu Szakember keresőbe. Itt a munkaigényben beállított kategóriának megfelelő szakemberek listája jelenik meg.

Amennyiben szükségét látja, pontosítsa a keresési paramétereket!

Ezt követően a listában található szakemberek adatlapját megtekintve jelölje meg azt/azokat a szakembert/szakembereket, akiknek a szeretné, hogy megküldjük az Ön által feladásra kerülő munkaigényt.

Miután kiválasztotta a szakembereket, melyeknek a munkaigényét kívánja elküldeni, kattintson a „Szolgáltatás megrendelése” gombra.

Rendszerünk ezt követően elkészít egy díjbekérőt, melynek pénzügyi rendezésével, a munkaigény elbírálását követően a kiválasztott szakemberek számára az elkészített Munkaigénylő adatlapját, a kapcsolati adatait és az ajánlattételi felkérését elküldjük.

Sürgős munka: Fizetős szolgáltatásunk igénybevétele esetén az elkészített és feladásra került munkaigényen, a M4Y Munkakeresőjének lista oldalában történő megjelenítéskor, feltüntetésre kerül a „Sürgős munka!” felirat, valamint színében is különbözik a szolgáltatással el nem látott munkaigényektől.

A munkaigény feladását követően rendszerünk elkészít egy díjbekérőt, melynek pénzügyi rendezésével a munkaigénye a M4Y Munkakeresőjében a fentiekben említett módon megjelenik, valamint Sürgős munka jelzéssel megküldésre kerül az oldalon regisztrált szakembereinknek, akik a profiljuk alapján alkalmasak a munkája elvégzésre és ezt a szolgáltatásunkat igénybe veszik.

Mellékletek: Amennyiben lehetséges a munkával kapcsolatban készítsen fényképet, egyéb leírást, dokumentumot és töltse fel az űrlapba, ezzel is segítve a szakember választását. Ne felejtse el, a képek önmagukért beszélnek!

Amennyiben képet tölt fel, javasoljuk, hogy fekvő képet készítsen, így az jobb megjelenésű lesz. Ügyeljen rá, hogy pecséttel, aláírással, helyszín címével, egyedi azonosításra, kapcsolattartásra szolgáló adattal, illetve más hirdetési oldal nevével, emblémájával ellátott képek egyéb fájlok nem tölthetőek fel az űrlaphoz, azok törlésre kerülnek.

(A rendszer 12 db, egyenként maximum 10 MB méretű képfájl, vagy egyéb dokumentum feltöltését teszi lehetővé az űrlaphoz.)

Munkaigény ütemezése: Az itt megjelenő naptárban jelölhető meg, hogy a felkért tevékenység végzésére mely dátum(ok), vagy időszak a leginkább megfelelő. Havi és napi bontásban a munka elvégzésére nyitva álló időszakot, vagy pontos napot lehetséges rögzíteni, tetszőlegesen variálva.

Amennyiben „A munkavégzés időpontját a szakemberrel beszélem meg.” gombot jelöli be, úgy nem kerül jelölés a naptárba és a munkaigénye 90 (azaz kilencven) napig lesz látható az oldalunkon.

Fontos! Tekintettel arra, hogy oldalunkon a feladásra került Munkaigénylő adatlapok legfeljebb 90 (azaz kilencven) napig láthatóak, amennyiben az Ön által megadott időpontok közül a legkésőbbi kevesebb, mint 90 (azaz kilencven) nap, abban az esetben a munka a m4y.hu oldalán csak a beállításra került időpontig lesz elérhető.

Ha mindent kitöltésre került, kattintson a „Munka feladása” gombra. Egy rövid ellenőrzést követően a munkaigény felhívása megjelenik oldalunkon, valamint megküldésre kerülnek az oldalon regisztrált szakembereinknek, akik a profiljuk alapján alkalmasak a munkája elvégzésre és ezt a szolgáltatásunkat igénybe veszik.

 

Sok sikert kíván a m4y.hu csapata!


Loading