• Üdvözöljük a Made4You oldalon - Önnek készült!

Hogyan keressen Szakembert a m4y.hu-n?


Mindenkinek eljön az a pont az életében, amikor valamilyen munkát nem tud elvégezni. Ez adódhat sok minden miatt, de legtöbbször szakmai ismeret és a rutin hiányából. Ilyenkor kell egy hozzáértő embert vagy csapatot találni. Jelenleg azonban nagy problémát jelent szakembert találni bármilyen feladatra szeretnénk is megbízást adni.

Oldalunk pontosan ezért jött létre!

Nálunk többféleképpen lehetséges a szükséges munkára szakembert találni. Körülnézhet a Szakember adatbázisunkba és megkeresheti őket közvetlenül, vagy – és ez a legjobb megoldás – feladhat oldalunkon egy munka felhívást a „Munkafeladás” szekcióban.

Ebben az esetben a főkategóriákban található kategóriákban van lehetősége „Munkaigénylő űrlapot” kitöltve elvállalható feladatot létrehozni és elhelyezni a m4y.hu oldalon. Mi gondoskodunk róla, hogy az űrlap minél több szakemberhez jusson el, akik felveszik Önnel a kapcsolatot a munka elvégzése érdekében.

Amennyiben hozzáértő embert keres egy munkára, használja a Szakemberkeresőnket, ahol több beállítható paraméter használatával van lehetősége megtalálni a munkaigényére legalkalmasabb vállalkozót.

M4Y Szakemberkeresőt ITT találja!


További díjmentes szolgáltatásunk, hogy elhelyezheti munka iránti igényét a m4y.hu oldalra egy „Munkaigénylő űrlap” kitöltését követően, melyet az oldal Munkakereső szekciójában megjelenítünk és kereshetővé teszünk, továbbá megküldünk az oldalon regisztrált szakembereinknek, akik a profiljuk alapján alkalmasak a munkája elvégzésre és ezt a szolgáltatásunkat igénybe veszik.

Ha munkaigényt kíván feladni a m4y.hu oldalra, azt egy rövid regisztrációt követően ITT tudja megtenni!


Sok sikert kíván a m4y.hu csapata!


Loading