• Üdvözöljük a Made4You oldalon - Önnek készült!

Hogyan szerezhet cége több munkát?


A képzett és munkájára igényes szakmunkások iránti kereslet még soha nem volt ekkora. Hogyan szerezhet az Ön vállalkozása több más céggel versengve munkát?

Erre a kérdésre nincs egyértelmű válasz. A munkát feladók egy része csak az ár alapján választja a szakembereket, másokat jobban foglalkoztat a személyes találkozó során érzett benyomás, míg mások a referenciákra helyezik a legnagyobb hangsúlyt.

Vannak azonban kőbe vésett szabályok! Azok a szakemberek kapják a legtöbb munkát, akik komolyan veszik az ügyfelet, pontosak és megértik, átlátják az elvégzendő feladatot. Saját tapasztalatukból és szakmai rutinjukból merítve további ötleteket adnak a megrendelőnek, így minden tekintetben jobb munkát végeznek. Ezekkel komoly és munkája iránt elhivatott szakember benyomását keltik a megrendelőben.

Itt található útmutatónk arról szól, hogyan szerezhet több munkát a m4y.hu oldalon.

Regisztráljon szakemberkén ITT a m4y.hu oldalra, és indítsa el a M4Y Szakember+ szolgáltatás próbaidőszakát!

 

Hozzon létre egy megfelelő Szakember adatlapot!

Jó bornak is kell a cégér! – tartja a mondás. Ne becsülje alá a jó profiloldal fontosságát! Oldalunkon az Ön Szakember adatlapja vállalkozásának arca, az ügyfelek így találkoznak először a cégével.

A megfelelően kitöltött profil, tájékoztatást nyújt vállalkozásáról.

A kitöltött Szakember adatlappal rendelkező vállalkozások esetenként több megrendelést nyernek, mint azok, amelyek csak minimális információt osztanak meg magukról.

A Szakember adatlapról, ITT talál leírást.

 

Használja ki oldalunk lehetőségeit teljes egészében!

Ha egy munkaigényre szeretne jelentkezni a m4y.hu oldalon, akkor az annak adatlapján keresztül be kell szereznie a munkaigény feladójának elérhetőségeit.

Azonban a kapcsolatfelvétel önmagában nem elég!

Azok a vállalkozások, amelyek időt fordítanak arra, hogy részletesen, akár egy személyes találkozó során reagáljanak a feladott munkaigényre, és amelyek kellő időt töltenek jó színvonalú ajánlatok kidolgozásával és benyújtásával, több munkát nyernek el, mint azok, akik ezeket nem teszik meg.

Ha marad valami, ami nem teljesen egyértelmű a munkaigény leírásában, akkor azt tisztázzák a megrendelővel.

Nagyon fontos szempont a megrendelő számára a szakember kiválasztásakor, hogy milyen gyorsan veszik fel velük a kapcsolatot, milyen a további kérdéseket tesznek fel és hogyan járnak el egy esetleges személyes találkozón történő munkamegbeszélés során.

A M4Y Szakember és Szakember+ szolgáltatásról, ITT talál leírást.

 

Hogyan vegye fel a kapcsolatot az ügyféllel?

A Munkaigénylő adatlapon található „Kérem a kapcsolattartási adatokat” gomb megnyomásával - amennyiben a megrendelő engedélyezi azt – hozzájut az elérhetőségeihez. Ezeket felhasználva tudja jelezni igényét a munka elvégzésre és első alkalommal felvenni a kapcsolatot a megrendelővel. A kapcsolatfelvétel során legyen célja, hogy megismerje, hogyan lehet a lehető legjobban megoldani az ügyfél igényeit.

Az egyeztetések során az Ön feladata, hogy meggyőzze az megrendelőt arról, hogy a vállalkozása a legjobb a választás a munka elvégzésre.

 

Munkamegbeszélés, munkabejárás.

Szinte minden esetben munkamegbeszélés szükséges, személyes, telefonos vagy online kapcsolatfelvétel útján. Ez az első konkrét találkozás Önök között. mely sok esetben dönt arról, hogy a megrendelő végül Önt választja. Számos módon lehetséges végrehajtani a tényleges munkamegbeszélést, munkabejárást. Ami az egyik vállalkozásnál megfelelő, nem feltétlenül működik másiknál.

A leegyeztetett találkozó esetén nincs annál bosszantóbb, mint ha a szakember nem jelentkezik időben. Ezért a megbeszélésre vagy munkabejárásra vonatkozó időpontot, célszerű a találkozót megelőző napon újra megerősíteni. Ebben az esetben kisebb a kockázat, hogy valamilyen okból a találkozó meghiúsuljon, az ügyfél pedig megerősítést kap arról, hogy a szakember komolyan gondolja a feladat elvégzését.

A fentieket felhasználva nagyobb eséllyel nyeri el az ügyfél bizalmát és kerül kiválasztásra a munka elvégzésére.

 

Ajánlat.

A m4y.hu szolgáltatása részeként lehetőséget biztosít, hogy ajánlatát oldalukon nyújtsa be.

A jó ajánlat megfelelően részletes és kellően érthető az ügyfél számára. Ha lehetősége van, részletezze a felhasználandó anyagok árát, a munkavégzés lépéseit és az időtartamot illetően. Az ügyfél így könnyebben megérti és elfogadja az Ön által ajánlott árat, ami az Ön előnyére szolgál.

A legfontosabb azonban az, hogy az ajánlat összhangban legyen ez előzetesen megbeszéltekkel és az ügyfél igényeivel!

Nem tudjuk garantálni, hogy minden ajánlata nyerni fog. Azonban az elutasított ajánlatokat a munka feladója indoklással látja el, melyben található információkat felhasználva a későbbiekben változtathat ajánlatain, annak érdekében, hogy Öné legyen a következő sikeres ajánlat!

Ha mindig szem előtt tarja az ügyfél igényeinek megoldását, emellett ajánlatában korrekt és tisztességes árat ad, akkor igen, akkor nagy eséllyel az Ön ajánlatát fogadják el!

Amennyiben benyújtott ajánlata elfogadásra került és a munkát elvégezte, minden esetben értékeltesse magát a munkaigény feladójával.

Az értékelésről és annak menetéről, ITT talál leírást.


Sok sikert kíván a munkavállalásban a m4y.hu csapata!


Loading