• Üdvözöljük a Made4You oldalon - Önnek készült!

Hogyan készítsen tökéletes Adatlapot?

 

Miután szakemberként regisztrált a m4y.hu oldalon, a legfontosabb lépés a Szakember adatlap kitöltése.

Ne becsülje alá a jó profiloldal jelentőségét, hiszen ezen keresztül tudja leendő ügyfeleit tájékoztatni vállalkozásáról. Itt itt van lehetősége bemutatkozni, tapasztalatait, erősségeit kiemelni, referenciaként korábbi munkáit megmutatni.

Oldalunkon informatív Szakember adatlapjával tud jó benyomást tenni a megrendelőkre, mely elősegítheti a későbbi együttműködést.

A Saját fiókban láthatja, hogy hány százalékban töltötte ki Szakember adatlapját. Amennyiben még nem teljes az adatlap, a Hiányzó adatok kitöltése gomb megnyomása után megjelennek a kitöltésre váró pontok.

 

Szakember adatlap részletei.

Adataim.

Cégnév vagy vállalkozás neve

Adószám

Cím (cég székhelye)

Cég / vállalkozás rövid neve: Ezek az információk a regisztrációkor kerülnek be az adatlapba, változtatásukra nincs lehetőség.

Üzlet neve: Ide automatikusan bekerül a cége/vállalkozása rövid neve. Ha egyéb nevet használ, mely eltér ettől, itt tudja módosítani. (pl.: Minta Mária EV helyett megadhatja, hogy Marika Fodrászata.)

A szolgáltatás helyhez kötött (pl.: műhely/iroda/szerviz): Amennyiben tevékenysége helyhez kötött, ezt a menüpontot és töltse ki a pontos címet, valamint a nyitvatartásra vonatkozó információkat.

Vállalkozás/munkavégzés helyszíne: Itt tudja meghatározni, hogy az ország mely területein vállal munkát.

A „Jelenlegi pozíció” beállításával tudja kiválasztani azt a települést, mely szolgáltatási területének középpontja lesz. Ezután megadhatja a távolságot, hogy ehhez viszonyítva hány km-en belül vállal munkát. Ezt egyszerűen megteheti egy csúszka segítségével a „Távolság, amekkora sugarú körben szolgáltat/vállal munkát” menüpontban.

Ez az érték bármikor módosítható. Azért fontos a megfelelő távolság beállítása, mert ez alapján kapja meg üzenetben az előfizetésében szereplő munkaigényeket.

Kérek értesítést a nekem megfelelő, de távolságon kívüli sürgős munkákról: A beállítását követően a szolgáltatási területén kívül eső, de „Sürgős” jelzéssel feladott munkaigényekről is értesítést küldünk.

Bemutatkozás: Fontos információkat tud megosztani tevékenységéről, pl. szakterület, tapasztalat, erősségek, létszám. (A bemutatkozásnál elérhetőséget ne tüntessen fel!)

Név: Amin megszólíthatjuk, amikor e-mailt küldünk Önnek

Megjelenített név: Ez a név fog látszani az oldalon.

E-mail cím: A regisztrációnál megadott email cím kerül be, mely nem változtatható

Beszélt nyelv(ek)*: Adjon meg minden nyelvet, amit legalább társalgási szinten ismer. Fontos lehet, ha például a megrendelő nem tud magyarul.

Telefonszám: A regisztrációkor megadott telefonszám kerül be, melyet itt tud módosítani. A Szakember adatlapon ez fog szerepelni elérhetőségként.

Honlap: Megadhatja weboldalának URL címét.


Szolgáltatásaim, előfizetésem beállítása.

Adatlapi kategóriáim: Itt találhatók a regisztrációkor megjelölt kategóriák, melyek a Szakember adatlap Szolgáltatásaink blokkjában jelennek meg. Egy választott főkategórián belül módosítani lehet a kategóriákat.

Ezek mellett megjelennek a M4Y Szakember vagy Szakember+ szolgáltatásban előfizetett kategóriák is.

M4Y Szakember+ szolgáltatás: Éves vagy féléves előfizetéssel elérhető szolgáltatás. A megrendelt időszakban a teljes Szakember adatlap részletes információkkal jelenik meg a szakember keresőben, valamint több kategória választható, melyekben korlátozás nélkül van lehetőség kapcsolati adat lekérésre (ÁSZF 16. pont).

Az előfizetés ideje alatt a Szakember adatlapját a www.fotelbazar.hu oldalon megjelenítjük a „M4Y szakemberei” felirattal.

M4Y Szakember+ szolgáltatás éves előfizetésekor több kategória együttes választása esetén jelentős (10%, 20%) kedvezmény érhető el!

A szolgáltatás további részleteit, ITT tudja megtekinteni.


Fontos!

A díj rendezését követően megjelenik előfizetése a M4Y Szakember+ szolgáltatás pont alatt. A „Részletek” gomb megnyomása után további információk jelennek meg.

Itt vannak az előfizetett kategóriák és azok érvényességi ideje.

Itt tudja beállítani a feladott munkaigényekről szóló e-mail értesítés gyakoriságát (azonnal, napi, nem kérek) kategóriánként.

Ha az előfizetett kategória alatt megjelenik a „Szűrő” gomb, akkor megnyomása után még pontosabban meghatározhatja, hogy adott kategórián belül mely munkaigényekről kér e-mail értesítést.

Itt tudja hozzárendelni az előfizetett kategóriákhoz a 0-24 órás gyorsszolgálat vagy Hétvégi munkavégzés szolgáltatást.


0-24 órás gyorsszolgálat: Csak érvényes M4Y Szakember, vagy Szakember+ előfizetés esetén választható! Napi előfizetéssel elérhető szolgáltatás. A megrendelt időszakban a „0-24 gyorsszolgálat” ikon megjelenik a Szakember adatlapon, valamint a szakember kereső találati oldalán. Bármely érvényes M4Y Szakember vagy M4Y Szakember+ szolgáltatásban szereplő kategóriához hozzárendelhető (ÁSZF 16. pont).

Hétvégén is vállalok munkát: Csak érvényes M4Y Szakember, vagy Szakember+ előfizetés esetén választható! Napi előfizetéssel elérhető szolgáltatás. A megrendelt időszakban a „Hétvégén is vállalok munkát” ikon megjelenik a Szakember adatlapon, valamint a szakember kereső találati oldalán. Bármely érvényes M4Y Szakember vagy M4Y Szakember+ szolgáltatásban szereplő kategóriához hozzárendelhető (ÁSZF 16. pont).

M4Y Szakember szolgáltatás: Éves előfizetéssel elérhető szolgáltatás. A megrendelt időszakban a teljes Szakember adatlap részletes információkkal jelenik meg a szakember keresőben, valamint egy kategória választható, melyben 12 alkalommal van lehetőség kapcsolati adat lekérésre (ÁSZF 16. pont).

Az előfizetés ideje alatt a Szakember adatlapját a www.fotelbazar.hu oldalon megjelenítjük a „M4Y szakemberei” felirattal.

A szolgáltatás további részleteit, ITT tudja megtekinteni.


Referenciáim

Ide töltse fel a munkáiról készült fotókat, hogy a fényképekkel bemutassa, milyen minőségben dolgozik. Ez is egy út, hogy Ön nyerje el a legjobb megbízásokat! Képeket tölthet fel korábbi munkáiról, melyekre különösen büszke. Néhány jó fotó meggyőző érv lehet leendő megbízóinak.


Sok sikert kíván a munkavállalásban a m4y.hu csapata!


Loading