• Üdvözöljük a Made4You oldalon - Önnek készült!

Gyakran Ismételt Kérdések - Csak munkát feladóknak


Mi az a M4Y? (Made4You – Önnek készült!)

Az m4y.hu oldal azzal a céllal jött létre, hogy a szakmunka iránti igényeket és a szakembereket, akik ezeket kielégítik, összekösse. Az oldal szolgáltatásainak használatával lehetőség nyílik arra, hogy az igényként megfogalmazott munka szakember által elvégzésre kerüljön.

Regisztrált felhasználóink részére lehetőséget biztosítunk, hogy előkészített űrlapok segítségével pontos és részletes munkaigényt helyezzenek el az oldalon, melyet a regisztrációval és előfizetéssel rendelkező szakemberek felé ajánlatadás és a munka elvégzése céljából továbbítunk.

Ezen túlmenően a m4y.hu kategóriákba szervezett Szakember adatbázist működtet, melyben a részletes keresőt használva könnyedén megtalálhatók a szükséges szakemberek.

 

Kik regisztrálhatnak a m4y.hu oldalra?

Szakemberként - A m4y.hu oldal szolgáltatásait szakemberként kizárólag gazdálkodó szervezetek, egyéni és társas vállalkozások vehetik igénybe. Hivatalos vállalkozásuk megléte alapvető garancia a vállalásaikra nézve.

Szolgáltatásainkkal nem kívánjuk a feketegazdaságot segíteni, ennek érdekében oldalunkon szakemberként regisztrálni csak a vállalkozás érvényes adószámának megadásával lehetséges.

Csak munkafeladóként - Bárki regisztrálhat az oldalra, aki megfelel ÁSZF-ünk követelményeinek.

 

Hogyan tudok munkaigényt elhelyezni az oldalon?

Mivel az oldalon komoly dolgok találhatók, ezért névtelenül nem látunk senkit szívesen. Azzal, hogy felvállalja a beküldött munkaigényt, a szakemberek/szolgáltatók is komolyan veszik, így a munkaigény feladás a m4y.hu oldalon díjmentes, de regisztrációhoz kötött.

Regisztráció folyamata.

Ön neve*: írja be azt a neved, amin szeretné, ha megszólítanák.

Megjelenített neve*: ez a név fog látszani az oldalon a tevékenységeinél

E-mail cím*: egy Ön által használt címet adjon meg, mert az oldalunk szolgáltatásának összes értesítése ide fog megérkezni. Ez az e-mail cím lesz a felhasználó neve is, így az oldalra történő belépésnél a jelszó mellet ez kell megadni.

Jelszó*: egy Ön által kitalált, betűket és számokat tartalmazó szöveg. Jól jegyezze meg, mert ezt csak Ön tudja! Amennyiben elfelejtette, a belépésnél található „Elfelejtett jelszó” menüt használva segítünk.

Telefonszám*: a megadásánál ügyeljen rá, hogy pontos legyen, mert a munkaigény feladásánál ez lesz kapcsolati adatként megadva. A szakemberek ezen keresztül fogják keresni.

A * jelzett beállítások/kitöltések kötelezőek, nélkülük a regisztráció nem jön létre!

Munkafeladóként, ITT tud regisztrálni az oldalunkra.

 

Mennyi időt vesz igénybe a regisztráció elfogadása?

Munkatársaink nagyon gyorsan dolgoznak, de nekik is időbe telik, hogy átnézzék a jelentkezését. Jó esetben percek alatt megvan, de egy napnál semmiképpen sem tarthat tovább.

 

Nem kaptam meg az aktiváló e-mail-t, mit tehetek?

A m4y.hu oldal néhány percen belül elküldi az aktivációs e-mailt a regisztrációkor megadott címre, azonban ha ez nem érkezett meg, akkor előfordulhat, hogy az e-mail szolgáltatódnál késik a levél kézbesítése.

 

Kérjük, várjon türelemmel, addig is érdemes ellenőrizni „spam” és - ha van ilyen - „promóciók” mappát is. Az automatikusan kiküldött levelek egy része időnként ezekbe érkezik. Érdemes leellenőrizni azt is, hogy nem került-e elírásra az e-mail címe a regisztráció során.

Ha mindent rendben talált, és továbbra sem érkezett meg az aktiváló e-mail, írjon nekünk az ugyfelszolgalat@m4y.hu e-mail címre.

 

Mi az a főkategória és kategória?

Oldalunk alappillére, hogy célzottan találjon egymásra a kereslet és kínálat. Ehhez elengedhetetlen, hogy legalább központi dolgokat szabályozzunk, ezért több mint tíz főkategóriát és hozzájuk tartozó kategóriákba rendeztük a leggyakrabban felmerülő tevékenységeket

A m4y.hu oldalon kialakított főkategóriák nevükben és tartalmukban is egy vagy több szolgáltatási ágat ölelnek fel, ezekben kerültek rendszerezésre és csoportosításra a végezhető tevékenységek, tehát a konkrét munkavégzések - ezek a kategóriák.

Amennyiben munkaigényt helyezne el az oldalukon, az említett főkategóriákban található kategóriákhoz rendelt munkaigénylő űrlapok kitöltésével tudja ezt megtenni.

Ha munkaigényt szeretne elhelyezni oldalunkon, a főkategóriákról és az azokban található kategóriákról, valamint a rövid leírásukról, ITT tud tájékozódni.

 

Nincs időm munkaigényt feladni, kereshetek az oldalon szakembert?

Igen. Az oldalon regisztrált és előfizetéssel rendelkező szakembereknek egy teljes értékű Szakember adatlap elkészítése van lehetőségük, melyet az oldalon megjelenítünk. Így az abban található információk alapján egy részletes kereső segítségével megtalálható az aktuális munkára megfelelő vállalkozó.

Szakember keresésének lehetőségeiről, ITT tájékozódhat.

 

Milyen szakember vannak a m4y.hu oldalon?

A m4y.hu oldalra szakemberként csak adószámmal rendelkező gazdálkodó szervezetek, egyéni és társas vállalkozások regisztrálhatnak. Úgy gondoljuk, hogy róluk vélelmezhető a tanult és elsajátított szakmai tudás, a garancia megléte, szerződéskötési lehetőség, számlaadás és adó fizetés. Ezek megléte egy alapvető garancia a vállalásaikra nézve.

 

Mennyibe kerül az munkaigény feladása az oldalon?

Amennyiben más szolgáltatásunkat nem veszi igénybe, ingyenesen helyezhet el az oldalon munkaigényt. Mi az Ön által megfogalmazott és általunk pozitívan elbírált munkaigényét elküldjük a szakembereknek, valamint megjelenítjük és kereshetővé tesszük az oldalunkon.

 

Hogyan tudok munkaigényt feladni a m4y.hu oldalon?

Oldalunkra egy rövid regisztrációt követően van lehetőség munkaigényt feladni. Ezt a „Munka feladása” szekcióban tudja megtenni, ahol főkategóriák és hozzájuk kapcsolt kategóriánként vannak felsorolva a lehetőségek. Minden egyes kategóriához, ami tulajdonképpen a munka megnevezése, van rendelve egy előre kidolgozott Munkaigénylő űrlap, mely kitöltésével és általunk való elfogadásával a munkaigény a m4y.hu oldalon megjelenítésre kerül.

 

Mi az a Munkaigénylő űrlap?

Oldalunkon minden egyes kategóriához egyedi űrlapok készültek. Az űrlapok konkrét munkához kapcsolódóan tartalmaznak előre elkészített kérdések. A kérdések megválaszolásával és az űrlap további részének maradéktalan kitöltésével a szakember pontos rálátást kap a szükséges munkáról.

Az oldalon feladásra került munkaigénylő űrlapok részleteit csak az adott alkategóriában előfizetéssel rendelkező szakemberek láthatják.

 

Én nem vagyok szakember. Nehéz kitölteni egy Munkaigénylő űrlapot?

Egyáltalán nem!

Az űrlap első részében feltett kérdéseknél a válaszokat kiválasztósra terveztük és készítettük el. Így Önnek nem kell speciális szakmai tudással rendelkeznie a kérdésekre történő válasz kiválasztásánál.

A munkaigénylő űrlap kitöltésének részleteiről, ITT tud tájékozódni.

 

Bárki megnézheti az oldalra feladott Munkaigénylő adatlapomat? (Az egyedileg kitöltésre került

Munkaigénylő űrlap az oldalunkon Munkaigénylő adatlapként jelenik meg.)

Nem! Az oldalon feladásra került Munkaigénylő adatlapok részleteit csak az adott kategóriában előfizetéssel rendelkező szakemberek láthatják.

 

Elrontottam a Munkaigénylő adatlapomat, de már elfogadták és megjelent az oldalon. Mi tegyek?

Az elírt vagy elrontott, de már oldalunkon megjelent Munkaigénylő adatlapot ki tudja javítani.

Jelentkezzen be az oldalunkra és a Saját fiók – Saját munkák menüben a Munkaigénylő adatlapot megnyitva a Munkaigény szerkesztés gombra kattintva tudja a javításokat elvégezni. Ha végzett az oldal alján található Munka módosítása gombra kattintson.

Fontos! Amennyiben időközben már valaki Ön által elfogadott ajánlatot adott munkaigényére, úgy a szerkesztés lehetősége nem áll fenn. Ebben az esetben a munkát törölni szükséges, és újként kell feladni a megváltozott adatokkal.

 

Hogyan tudom törölni a munkaigénylő adatlapomat?

Jelentkezzen be az oldalunkra és a Saját fiók – Saját munkák menüben a Munkaigénylő adatlapot megnyitva és az Munkaigény szerkesztés gombra kattintva az oldal alján találja a Munka törlése gombot. Kattintson rá!

Fontos! Amennyiben munkaigényére időközben ajánlat érkezett, melyet Ön elfogadott, úgy a törlés lehetősége nem áll fenn. Ebben az esetben csak a szakember értékelését követően törlődik a Munkaigénylő adatlap.

A szakember értékelését a munka elvégzését követően, minden esetben tegye meg!

 

Lekérnék a kapcsolati adataimat, mit tegyek?

A Munkaigénylő űrlap kitöltése során a kapcsolati adatok automatikus megadása vagy ennek tiltása az opció.

Amennyiben az adatok automatikus megadása tiltásra került, és egy szakember lekérte azokat, Ön a regisztrált e-mail címére egy üzenetet kap a kapcsolati adatainak megismerése iránti igényről.

A szóban forgó munkaigény az e-mailben található linkre kattintva vagy az oldalunkon a Saját fiók – Saját munkák/Kapcsolat felvételi kérések - menüpontban található meg. Itt a „Kapcsolat felvételi kérelmek, ajánlatok gombra” kattintva megtekintheti azon szakember adatlapját, aki a kapcsolati adati le kívánja kérni és itt meg is adhatja azokat.

 

Ajánlat érkezett a munkára, amit feladtam a m4y.hu oldalon. Mit tegyek?

Amennyiben munkaigényére ajánlat érkezik, arról a regisztrált e-mail címére üzenetet kap. A szóban forgó munkaigényt az e-mailben található linkre kattintva vagy az oldalunkon a Saját fiók – Saját munkák – Munkák ajánlattal menüpontban tekintheti meg.

A Kapcsolat felvételi kérelmek, ajánlatok gombra kattintva megtekintheti az ajánlatot. Itt tudja elfogadni vagy elutasítani is.

Az elfogadott került ajánlattal rendelkező munkaigénylő adatlap átkerül a Saját fiók – Saját munkák – Nyertes munkák menüpontba. Ekkor a munkaigénylő adatlapon megjelenik egy „Szakember értékelése” feliratú gomb, melynek a szakember értékelésénél van jelentősége.

 

Elkészült a munka lehetséges értékelni a szakember munkáját?

Igen, sőt kötelező is!

Az elfogadott ajánlattal rendelkező munkaigénylő adatlap a Saját fiók – Saját munkák – menüben a - Nyertes munkák - menüpontban található meg.

Ha a munkát a szakember elvégezte lépjen be a munkaigénylő adatlapjába és nyomja meg a „Szakember értékelése” feliratú gombot, majd a felugró ablakban kitöltött adatokkal értékelje a szakembert. Erről a szakember értesítést kap és az értékelés a Szakember adatlapján megjelenik, mindenki által megismerhetővé válik.

A szakember értékeléséről, ITT talál további információkat.

 

Tudom-e később törölni a regisztrációmat?

Természetesen igen. Ha nem lenne megelégedve az általunk nyújtott szolgáltatásokkal, akkor előtte azért keressen meg bennünket, biztosan ki tudunk találni valamit! Ha pedig mégis úgy dönt, hogy itt hagyja az oldalt, kettő gombnyomással megteheti (azért kettő, nehogy véletlenül tegye meg).

 


Loading