• Üdvözöljük a Made4You oldalon - Önnek készült!

Hogyan tud alvállalkozót találni nálunk?


A m4y.hu oldal azzal a céllal jött létre, hogy segítséget nyújtson azoknak, akik meghatározott feladatot (munkát) szeretnének elvégeztetni szakemberrel.

Tudjuk azonban, hogy a magánszemélyek munkaigényein kívül nagy probléma az is, hogy a cégek az elvállalt nagyobb, több szakterületet érintő munkára alkalmas és elérhető szakembereket találjon alvállalkozónak.

A szakemberek felkutatása többnyire szűk körben, személyes ismeretségeken, ajánlásokon keresztül és online szakmai adatbázisok használatával történik. Ez a keresés nagy terhet ró a cégekre, akiknek például határidős munka elvégzéséhez alvállalkozóra van szükségük.

A m4y.hu szolgáltatásainak és az alaposan átgondolt kategória rendszernek köszönhetően egyszerűen találhat egymásra a munka megrendelője (fővállalkozó) és a szakember (alvállalkozó).

Regisztráljon ITT szakemberként és helyezze el ingyenesen az elvégzendő feladatról a megrendelést!

Keressen a m4y.hu oldalon alvállalkozót! 

 

Munkaigénylő űrlap feladása.

Belépés után kattintson főoldalon a Munkafeladás gombra. A kategóriák közül válassza ki azt, amelyikbe leginkább beleillik az Ön igénye. Töltse ki az űrlapot, majd nyomja meg a Munka feladása gombot.

Ellenőrzés után országosan láthatóvá válik a munkaigénylő adatlap a m4y.hu oldalon, illetve értesítést küldünk róla azoknak a regisztrált szakembereknek, akik a beállításaik alapján alkalmasak a feladat elvégzésére. Ezután jelentkezhetnek ajánlataikkal a szakemberek a megadott elérhetőségeken.

 

Munkaigénylő űrlap kitöltése. 

Amennyiben szüksége van rá használja az "Alvállalkozót keresek" kapcsolót, melynek elhúzásával a feladásra került munkaigénylő adatlapon jelzésre kerül, hogy a feladat alvállalkozói konstrukcióban vállalható el.     

Űrlap címe: Tömören fogalmazza meg, milyen munkát szeretne elvégeztetni. (Max. 140 karakter hosszú lehet.)

Részletes adatok: A kérdések megválaszolásával elősegíti, hogy a szakemberek pontosan megismerjék igényét. A kérdések és válaszok kategóriánként változnak. (A kötelezően kitöltendő adatokra csillag figyelmeztet.)

Szöveges információ: További információkat adhat meg, melyeket fontosnak tart megosztani a szakemberrel. Írja le minél pontosabban elképzeléseit!

(Tilos a leírásban elérhetőséget, személyes adatot megadni! (Az ellenőrzés során ezek törlésre kerülnek.)

Összetett munka: Egy összetettebb feladat megoldásához akár többféle szakemberre is szüksége lehet.

A Még egy munka hozzáadása gomb megnyomása után újabb kategóriát tud kiválasztani, majd az Űrlap betöltése-re kattintva, megjelenik az új űrlap Addig tud bővíteni, további űrlapokat hozzáfűzni, amíg szükségesnek találja.

Az összetett munkák űrlaponként külön jelennek meg a keresőben és a megfelelő szakemberek is külön kapják az értesítőt róluk. Minden munkaigény mellett szerepelnek az összetett munka további feladatai, így gyorsan elérhetők a szakemberek számára.

Munka helyszíne: Válassza ki a megfelelő települést (nagyobb város esetén kerületet/városrészt)! (Pontos cím megadására (utca, házszám) nincs lehetőség!)

Név, e-mail cím, telefonszám: Regisztrációnál megadott adatok kerülnek ide. (Telefonszám és név megváltoztatására a „Profilom” menüpontban van lehetőség.)

Kapcsolattartási adatok automatikus megadása: Eldöntheti, hogy kapcsolati adatai automatikusan legyenek-e megadva az azt lekérő szakember részére.

Engedélyezés esetén a kapcsolati adatok a szakember részére azonnal megküldésre kerülnek. Ha az automatikus megadást letiltotta, egy értesítést fog kapni a megkeresésről és látni fogja a jelentkező szakember adatlapját. Ekkor dönthet róla, hogy a kért adatokat megadja vagy elutasítja.

Zárt ajánlatkérés: Ez a szolgáltatás lehetővé teszi, hogy csak az Ön által kiválasztott szakemberek adhassanak be ajánlatot. A munkaigénylő űrlapon jelölje be a Zárt ajánlatkérés-t, majd adja fel a munkát. A Keresés a szakemberek között gomb megnyomása után megjelenik a Szakember kereső, ahol a kategóriában elérhető szakemberek jelennek meg. Egy adatlap megtekintésére kattintva a megnyíló oldal tetején hozzá tudja rendelni munkaigényéhez. Amikor minden szakembert megjelölt, akitől szeretne ajánlatot kapni, kattintson a Szolgáltatás megrendelése gombra. Ekkor készül el a díjbekérő a szolgáltatáshoz. Amint befizette a számlát és a munkaigényét jóváhagytuk, elküldjük a kiválasztott szakembereknek az ajánlattételi felkérést, a munkaigénylő adatlapját és kapcsolattartási adatait.

Sürgős munka: A munkaigénylő űrlapon jelölje be a Sürgős munkát, majd adja fel a munkát. A díjbekérő rendezése után kiemeljük a feladott munkát, Sürgős munka! ikon jelenik meg mellette és a háttere is megváltozik. A munkakereső oldal találatai között a lista elejére kerül. A beállított kategóriában minden elérhető szakember megkapja a Munkaigénylő adatlapját Sürgős munka jelzéssel. A jelentkező szakemberek automatikusan hozzáférnek a kapcsolattartási adataihoz.

Mellékletek: Képeket, dokumentumokat csatolhat az űrlaphoz, így még pontosabban tudja igényeit, elképzeléseit bemutatni. A képek fekvő tájolásban jobban mutatnak. Ami nem szerepelhet a mellékleteken: pecsét, aláírás, helyszín, egyedi azonosításra vagy kapcsolattartásra használható adat, más hirdetési oldal neve, emblémája. Az ezekkel ellátott dokumentumok törlésre kerülnek. Amennyiben képet tölt fel, javasoljuk, hogy fekvő képet készítsen, így az jobb megjelenésű lesz. Ügyeljen rá, hogy pecséttel, aláírással, helyszín címével, egyedi azonosításra, kapcsolattartásra szolgáló adattal, illetve más hirdetési oldal nevével, emblémájával ellátott képek egyéb fájlok nem tölthetőek fel az űrlaphoz, azok törlésre kerülnek.

(12 db max. 10 MB méretű dokumentum tölthető fel.)

Munkaigény ütemezése: Két lehetőség közül választhat, a megjelenő naptárban bejelöli a megfelelő dátumot, időszakot. Ebben az esetben a megadott időpontig lesz látható munkaigénye. Ha A munkavégzés időpontját a szakemberrel beszélem meg gombot választja, a naptárban nem lesz bejegyzés, munkaigénye pedig 90 napig lesz látható.


Sok sikert kíván a m4y.hu csapata!


Loading