• Üdvözöljük a Made4You oldalon - Önnek készült!

Hogyan értékelheti a Szakembert?


Ha Munkaigénylő adatlap feladójaként, az abban megfogalmazottakra egy szakember ajánlatot adott melyet Ön elfogadott, és a munkát a szakember el is végezte – Minden esetben értékelje a szakembert, hiszen ezzel a minőségi munkába tett erőfeszítései kerülnek elismerésre, így segítve Őt egyre több munkához.

 

Ki tud értékelni?

Csak azok a felhasználók értékelhetik a szakembereket, akik munkát adtak fel a m4y.hu webhelyre.

A feladásra került munkaigényre a szakembernek ajánlatot kell tennie, majd annak elfogadása után munkát el kell végeznie. A munka elvégzését követően van lehetőség értékelni a szakembert, annak a felhasználónak, aki a munkaigényt megfogalmazta és a m4y.hu oldalon elhelyezte. (Az ÁSZF 17. pontja foglalkozik az értékelésről.)

 

A szakemberek megváltoztathatják a róluk szóló értékeléseket?

A szakemberek nem módosíthatják vagy törölhetik a róluk szóló értékeléseket. Ez lehetővé teszi, hogy a m4y.hu üzemeltetője hosszútávon ellenőrizze az értékeléseket, és bizonyos kirívó esetekben szankciókat vezessen be szakember felhasználóval szemben.

 

A szakembereknek lehetőségük van válaszolni az értékelésre?

A szakemberek válaszolhatnak az értékelésekre. Ezt a választ az értékelésbe belépve lehet megtekinteni. Ennek célja a párbeszéd biztosítása, hogy mindkét fél meghallgatásra találjon. A bárbeszéd nagyon fontos például, ha valami félreértés van, vagy ha javítani kell a munkán és ezt követően az értékelés pozitívra változik. Így bizonyos esetekben látható, hogy a szakember garanciálisan is foglalkozik a már elvégzett munkával.

 

Ki láthatja a szakember értékeléseit?

Az oldal látogatói és a regisztrált felhasználók is megtekinthetik az értékeléseket, és azok részleteit a szakember adatlapjának, „Értékelések” menüjében.

 

Az értékelés menete.

A rendszer csak azon munkaigények esetében teszi lehetővé az értékelést, ahol a szakember az m4y.hu oldalon keresztül ajánlatot adott a munka elvégzésére és az ajánlatot a Munkaigénylő adatlap feladója elfogadta.

A munkaigény feladójának Munkaigénylő adatlapjában, az arra érkezett ajánlat elfogadását követően megjelenik egy „Szakember értékelése” gomb. A munka elvégzését követően ezt a gombot megnyomva van lehetőség a szakember értékelésére.

A szakember az értékelés beküldését követően értesítést kap, valamint az értékelés bekerül a Szakember adatlapjába és ott mindenki által megtekinthetővé válik.

 

Sok sikert kíván a m4y.hu csapata!


Loading