• Üdvözöljük a Made4You oldalon - Önnek készült!

Gyakran Ismételt Kérdések - Szakembereknek


Mi a M4Y? (Made4You – Önnek készült!)

A m4y.hu célja, hogy összehozza a szakmunka iránti igényeket a munkát vállalni tudó szakemberekkel. A könnyen kezelhető, átlátható felület segítségével gyorsan és eredményesen jöhet létre ez a kapcsolat.

A regisztrált felhasználók az előre elkészített űrlapok kitöltésével részletes, pontos igényt tudnak összeállítani az elvégzendő feladatról. Ezeket az igényeket továbbítjuk az előfizetéssel rendelkező szakemberek felé, akik ajánlatot adhatnak rá, és akit kiválaszt a megrendelő, elvégezheti a munkát.

A m4y.hu oldalon egy szakember adatbázis is elérhető, melyben a regisztrációval rendelkező szakemberek tevékenységi körük szerint kategóriákba rendezve találhatók. A keresőnek köszönhetően így gyorsan megtalálható a megfelelő szakember.

 

Szakembereként ki regisztrálhat a m4y.hu oldalra?

A m4y.hu oldal szolgáltatásait szakemberként kizárólag gazdálkodó szervezetek, egyéni és társas vállalkozások vehetik igénybe. Ennek oka, hogy ők rendelkeznek szükséges szakmai tudással és tapasztalattal, garanciát vállalnak munkájukért, lehetőség van szerződést kötni velük, számlát adnak és adót fizetnek. Ezek megléte szükséges ahhoz, hogy megnyerje a megrendelő bizalmát.

Szolgáltatásainkkal nem kívánjuk segíteni a feketegazdaságot, ezért oldalunkon szakemberként regisztrálni csak a vállalkozás érvényes adószámának megadásával lehetséges!

 

Szakemberként ingyenes a regisztráció a m4y.hu oldalra?

A regisztráció ingyenes, mely során egy főkategóriából és a hozzá tartozó kategóriákból van lehetőség tetszőlegesen kiválasztani szolgáltatást vagy szolgáltatásait.

Az oldal használatakor további kategóriák is választhatók, erről később részletesen tájékozódhat.

 

Mi az a főkategória és kategória?

Oldalunk alappillére, hogy célzottan találjon egymásra a munkaigény és a szakember. Ezért hoztuk létre kategória rendszerünket a tevékenységek rendszerezésére. A nagyobb egységek a főkategóriák, melyeket gyűjtőként képzeltünk el. Ezekben találhatók a kategóriák, melyek már egy-egy szakterületet fednek le. Regisztrációkor ki kell választani egy főkategóriát, melybe besorolható a szakember tevékenysége. A munkaigényeket ugyanezekbe a kategóriákba sorolják be a feladók, ezért tudnak könnyen egymásra találni.

Szakemberként a főkategóriákról és az a kategóriákról, ITT tud tájékozódni.

 

Regisztráció folyamata

Fő kategória és kategória*: A főkategória kiválasztásával meghatározza tevékenységi körét. Ezután kategória választásával tudja pontosan megadni szakterületét. Több kategória is választható.

Választott szolgáltatásaim: a kiválasztott kategóriák kerülnek be ide, az x-re kattintva tud törölni.

Vállalkozásom adószáma*: Az adószáma első nyolc számjegyét adja meg! Ha helyesen adta meg és érvényes az adószám, a következő mezők automatikusan kitöltésre kerülnek, nem módosíthatók:

- Cégnév vagy vállalkozó neve*

- Cím (vállalkozás székhelye)*

- Cég/vállalkozás rövid neve*

Üzlet neve (cége/vállalkozása rövid neve kerül ide, írja át, ha eltér ettől pl. Marika fodrászat): Ide automatikusan bekerül a cége/vállalkozása rövid neve. Ha egyéb nevet használ, mely eltér ettől, itt tudja módosítani. (pl.: Minta Mária EV helyett megadhatja, hogy Marika Fodrászata)

Vállalkozás helyszíne*: A „Jelenlegi pozíció” beállításával tudja kiválasztani azt a települést, mely szolgáltatási területének középpontja lesz. Ezután megadhatja a távolságot, hogy ehhez viszonyítva hány km-en belül vállal munkát. Ezt egyszerűen megteheti egy csúszka segítségével a „Távolság, amekkora sugarú körben szolgáltat/vállal munkát” menüpontban.

(Ez az érték módosítható a későbbiekben a Saját fiók Profil menüjében.) Fontos a megfelelő távolság beállítása, mert ez alapján kapja meg üzenetben a munkaigényeket és a M4Y Szakemberkereső is ezt használja fel.

Név*: Amin megszólíthatjuk, amikor e-mailt küldünk Önnek.

Megjelenített név*: Ez a név fog látszani az oldalon.

E-mail cím*: Az e-mail címe a felhasználó neve is egyben, így belépéskor ezt kell majd megadnia és a hozzá tartozó jelszót. Fontos, hogy egy Ön által használt címet adjon meg, mert a regisztrációkor is erre a címre küldjük az aktiváló e-mailt és oldalunk értesítései is ide fognak érkezni, illetve a Szakember adatlapján is ez lesz feltüntetve e-mail elérhetőségként.

Jelszó*: Válasszon olyan jelszót, ami betűket és számokat is tartalmaz! Ha elfelejtette volna jelszavát, kattintson a belépésnél található Elfelejtett jelszó linkre, adja meg e-mail címét, amivel regisztrált és küldünk egy üzenetet Önnek a további teendőkkel kapcsolatban.

Beszélt nyelv(ek)*: Adjon meg minden nyelvet, amit kommunikációképes szinten ismer. Fontos lehet, ha például a megrendelő nem tud magyarul.

Telefonszám*: Szakember adatlapján ez fog szerepelni elérhetőségként. Módosítható a Saját fiók-Profilom-Adataim menüpontban.

Az érvényes regisztrációhoz el kell fogadnia az Általános Szerződési Feltételeket és az Adatvédelmi tájékoztatót. A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező. Miután regisztrációját beküldte, ellenőrizzük az adatokat.

Szakemberként, ITT tud regisztrálni oldalunkra.

 

Hogyan történik a regisztráció elfogadása?

Ha az ellenőrzés során mindent rendben találtunk, jóváhagyjuk regisztrációját. Amennyiben valami hiba volt benne, e-mailben értesítjük a teendőkről. Folyamatosan dolgozzuk fel a beérkező űrlapokat, így akár pár perc múlva, ám legkésőbb egy napon belül kap visszajelzést tőlünk.

 

Mit tegyek, ha nem érkezett meg az aktiváló e-mail?

A m4y.hu oldal a regisztráció beküldése után néhány percen belül elküldi a fiókot aktiváló e-mailt a megadott címre. Ha nem érkezett meg az üzenet, előfordulhat, hogy az e-mail szolgáltatónál késik a levél kézbesítése. Kérjük, várjon egy kicsit, illetve ellenőrizze a spam és a promóciók mappát is levelező rendszerében. Érdemes azt is ellenőrizni, hogy helyesen adta-e meg regisztrációkor az e-mail címét.

Ha mindent rendben talált és továbbra sem érkezik meg az aktiváló e-mail, írjon nekünk az ugyfelszolgalat@m4y.hu e-mail címre!

 

Miért készítsek szakember adatlapot?

Miután szakemberként regisztrált a m4y.hu oldalon, a legfontosabb lépés a Szakember adatlap kitöltése.

Ne becsülje alá a jó profiloldal jelentőségét, hiszen ezen keresztül tudja leendő ügyfeleit tájékoztatni a vállalkozásáról.

Itt van lehetősége bemutatkozni, tapasztalatait, erősségeit kiemelni, referenciaként korábbi munkáit megmutatni. Oldalunkon informatív Szakember adatlapjával tud jó benyomást tenni a megrendelőkre, mely elősegítheti a későbbi együttműködést.

A Szakember adatlapról, ITT talál leírást.

 

Miért jó nekem, ha előfizetek a M4Y szakember szolgáltatásra?

- A teljes Szakember adatlapja részletes információkkal jelenik meg a Szakemberkeresőben, ezzel növelve az esélyt, hogy a megrendelők megtalálják és Öntől kérjenek ajánlatot.

- Adatlapján feltüntethető a 0-24 gyorsszolgálat, illetve a Hétvégi munkavállalás jelzés, ha vállalt ilyet, akár előfizetett kategóriánként is.

- Értesítést állíthat be, az előfizettet kategóriákban feladásra került Munkaigénylő adatlapokról (azonnali, napi, nem kérek értesítést).

- Korlátlan kapcsolati adat lekérdezési lehetőséget kap az előfizetett időszakban, akár országos szinten.

- Az elérhetőségek birtokában kapcsolatba léphet a megrendelővel és pontosíthatják a feladott munka részleteit, időpontot egyeztethetnek.

- Részletes ajánlatot adhat előre összeállított űrlap segítségével.

- A Saját fiókjában statisztikákat láthat tevékenységéről.

- Szakemberként is tud munkaigényt feladni, így lehetősége van alvállalkozó keresésére.

- A Szakember adatlapján láthatók az elvégzett munkák értékelése.

- A Szakember adatlapja megjelenik a fotelbazar.hu oldalon M4Y Szakemberei felirattal, ezzel további reklámot biztosítunk Önnek.

A M4Y Szakember és Szakember+ szolgáltatásról, ITT talál leírást.

 

Milyen díjakra számítsak a M4Y Szakember+ szolgáltatás esetén?

Kategóriánként meghatározott díja van a szolgáltatásnak, melyet fél éves vagy éves előfizetéssel érhet el. Nincsenek rejtett költségek, a kategóriáknál megjelenik, hogy mennyibe kerül Önnek a szolgáltatás.

A M4Y Szakember+ szolgáltatás éves előfizetésekor, ha egynél több kategóriát választ, (10, 20%) kedvezményt adunk!

Az elvégzett munka díjából nem számítunk fel közvetítői jutalékot! Nálunk tényleg nincsenek plusz rejtett költségek!

Regisztráljon szakemberkén, ITT és indítsa el a M4Y Szakember+ szolgáltatás próbaidőszakát!

 

Mi az a próbaidőszak?

Amennyiben elfogadott szakember regisztrációval rendelkezik, díjmentesen tudja kipróbálni Szakember+ szolgáltatásunkat. Egy főkategórián belül öt kategóriát tud kiválasztani ebben az időszakban, minden funkciót el fog érni. A próbaidőszak három hónapra szól vagy hét kapcsolati adat lekérésig.

(Egy adószámmal csak egy alkalommal lehet igénybe venni a próbaidőszakot!)

 

Hogyan tudom elindítani a próbaidőszakot?

Regisztrációja elfogadását követően készítse el Szakember adatlapját. Ezután a Saját fiók- Profil- Szolgáltatásaim, előfizetésem beállítása menüben kattintson a Szakember+ szolgáltatásnál az Új előfizetés beállítása gombra. Válassza a próbaidőszakot, majd adja meg a kategóriákat, végül kattintson az Előfizetés indítása gombra.

Ezután a szolgáltatás elindul, módosításra nincs lehetőség!

 

Hogyan találom meg a nekem szükséges munkákat?

A keresőt a főoldalon található Munkát keresek vagy az Elvállalható munkák menüből éri el. A munkaigényeket kategóriánként listázhatja, a szűrők használatával pontosabb találatokat kaphat. A munka részleteit a kategóriára érvényes előfizetéssel tekintheti meg.

M4Y Szakember+ szolgáltatással az előfizetett kategóriákban feladott munkaigények a keresőben a Munkák, melyekre ajánlat adható gomb megnyomásával azonnal megjelennek.

 

Hogyan tudok kapcsolatba lépni a munkát feladó felhasználóval?

A M4Y szakember szolgáltatással az előfizetett kategóriákban feladott munkaigények kapcsolati adatai lekérhetők a megnyitott munkaigénylő adatlapon található „Kérem a kapcsolattartási adatokat” gomb megnyomásával. A munkaigényt feladónak értesítést küldünk, hogy kapcsolati adatait le kívánják kérni, illetve továbbítjuk a szakember adatlapját is.

Ha a munkaigény feladója az adatok átadását automatikusra állította, akkor azok azonnal elérhetővé válnak. Ha nem automatikus az adatok átadása, a feladó jóváhagyása szükséges hozzá.

Egy precíz, részletes Szakember adatlappal azonnal jó benyomást tehet a megrendelőre.

A Szakember adatlapról, ITT talál leírást.

 

Ajánlatot is tudok adni a m4y.hu oldalon a munkára?

Igen és segítjük is ebben egy előre összeállított űrlappal. Használja ki teljesen a szolgáltatásunkat és adjon ajánlatot a munkára szolgáltatásunk részeként, a m4y.hu oldalon keresztül.

A megrendelővel történt kapcsolatfelvételt követően, beszéljenek meg minden fontos, a munkával kapcsolatos dolgot, akár személyesen is, ha szükséges egy helyszíni munkabejárással/egyeztetéssel egybekötve.

Amint minden részletet tisztáztak, készítse el ajánlatát oldalunkon. Használja a munkaigénylő űrlapon található Ajánlat benyújtása gombot az Ajánlat szerkesztő űrlap eléréséhez. Benyújtani az oldal alján lévő Ajánlat benyújtása gomb megnyomásával lehet. Erről a munka feladója azonnal értesítést kap.

Csak azon szakemberek kerülhetnek értékelésre, akik a m4y.hu oldalon nyújtottak be ajánlatot egy munkaigénylő adatlapra, ami elfogadásra került.


Értékelni fogják az elvégzett munkámat?

Akkor tud értékelést szerezni az oldalon, ha egy munkaigényre adott ajánlatát elfogadták és el is végezte a munkát. Kérje meg a megrendelőt, hogy amennyiben elégedett volt, segítse Önt azzal, hogy értékeli az oldalon a munkáját. A m4y.hu oldal minden látogatója megtekinthet az értékeléseket a szakember adatlapjának „Értékelések” pontjában.

Az értékelésről és annak menetéről, ITT talál leírást.

 

Ha szakemberként regisztráltam adhatok fel munkaigényt?

Igen, így egy munkára akár alvállalkozót is kereshet a m4y.hu oldalon. Sőt, Zárt ajánlatkérés szolgáltatásunkat használva megteheti, hogy csak az Ön által kiválasztott szakemberektől kérjen ajánlatot.

Ha magánszemélyként szeretne munkaigényt feladni, javasoljuk, hogy hozzon létre egy másik felhasználói fiókot munkafeladóként.

Csak munkafeladóként, ITT tud regisztrálni oldalunkra.

 

Tudom törölni a regisztrációmat?

Természetesen igen. Ha nem lenne megelégedve az általunk nyújtott szolgáltatásokkal, akkor mielőtt törölné felhasználói fiókját, keressen meg bennünket, igyekszünk megoldást találni. Ha pedig mégis úgy dönt, hogy itt hagyja az oldalt, kettő gombnyomással megteheti (azért kettő, nehogy véletlenül tegye meg).


Loading