• Üdvözöljük a Made4You oldalon - Önnek készült!

Hogyan szerezzen értékelést?


Akkor tud értékelést szerezni az oldalon, ha egy munkaigényre adott ajánlatát elfogadták és el is végezte a munkát. Kérje meg a megrendelőt, hogy amennyiben elégedett volt, segítse Önt azzal, hogy értékeli az oldalon munkáját.


Ki tudja Önt szakemberként értékelni?

Az a felhasználható értékelheti csak szakemberként, akivel munkakapcsolatban volt, tehát a megrendelő feltöltötte munkaigényét a m4y.hu oldalra, melyre ajánlatot adott, ami elfogadásra került, majd a munkát el is végezte. (ÁSZF 17. pont)

 

Szakemberként módosítható az értékelés?

A szakemberek nem módosíthatják vagy törölhetik a róluk szóló értékeléseket. Ez lehetővé teszi, hogy a megrendelők valós képet kapjanak arról, hogy másnak milyen tapasztalata volt a szakemberrel.

 

A szakemberek reagálhatnak az értékelésre?

A szakemberek válaszolhatnak értékeléseikre. a Szakember adatlap Értékelések pontjában. Úgy tisztességes, ha mindkét fél megoszthatja véleményét. Egy kritikus értékelésből is profitálhat a szakember. Például ha jogos volt a megrendelő reklamációja és a szakember javítja a hibát, akkor látható belőle, hogy garanciálisan foglalkozik elvégzett munkáival.

 

Ki láthatja a szakember értékeléseit?

A m4y.hu oldal minden látogatója megtekinthet az értékeléseket a szakember adatlapjának, „Értékelések” pontjában.

 

Az értékelés menete

Csak azon munkaigények esetében végezhető értékelés, ahol a szakember a m4y.hu oldalon keresztül ajánlatot adott a munka elvégzésére és az ajánlatot a feladó elfogadta.

A szakember elfogadott ajánlat esetén a munka elvégzése után a Saját fiókjában a Munkák menü Elnyert munkák pontjában találja a munkaigénylő adatlapot, melybe belépve megjelenik a „Munka készre jelentése” gomb.

Megnyomásával egy üzenetet küld a munkaigény feladójának, hogy a munka elvégzésre került és kéri az értékelés leadását. Ezt követően tudja a munka feladója értékelni a szakember munkáját.


Sok sikert kíván a munkavállalásban a m4y.hu csapata!


Loading